Átverte a Google a felhasználókat a Pixel 6 Pro gyorstöltésével?

Több tesztnek is alávetették a nemrég bemutatott Google Pixel 6 Pro mobilt, melynek köszönhetően több érdekesség is kiderült róla.

crypto50

A Google október 19-én leplezte le a Pixel 6 sorozatot, ami az elmúlt évek tendenciájához hasonlóan két készüléket foglal magában. Majd bő egy héttel később kezdték meg a készülékek kiszállítását az előrendelők részére, ami ezúttal sem volt teljesen zökkenőmentes. Ha még csak a kiszállítással lett volna gond azt valószínűleg a legtöbben elfogadták volna, de a telefonok kijelzőjével volt probléma. A kézhezvételt követően sorra számoltak be a felhasználók a kijelzőt érintő hibákról.

pixel-6-pro-toltes

Úgy tűnik, hogy nem csak ez az egyetlen malőr a telefonokat illetően. A hivatalos információk szerint a Google Pixel 6 Pro 30 wattos gyorstöltéssel rendelkezik. Ennek köszönhetően a benne lévő 5000 mAh-s akkumulátort fél óra alatt 50 százalékos szintre tudjuk tölteni. Az Android Authority a közelmúltban letesztelte a telefont és tesztelték a töltési időt valamint a sebességet is. Melynek során megállapították, hogy valójában nem 30 wattos gyorsöltésre képes, hanem maximum 22 wattosra, de ezen kívül átlagosan 13 watt egy ciklus időtartama. A telefon teljes feltöltési ideje így közel két órát vett igénybe.

A Google Pixel 6 Pro-t egyébként Zack a JerryRigEverything YouTube csatorna tulajdonosa is tesztelte. A fiatalember a szokásos teszteknek vetette alá a mobilt, melynek során a kijelzőt elég sokáig kellett pörkölni ahhoz hogy arról a pixelek eltűnjenek. A karcolásnak a többi mobilhoz hasonlóan állt ellen és a hajlítást is egész jól tűrte, mivel egyáltalán nem sikerült neki meghajlítani a mobilt.