Az LG bemutatja: X5 és X Skin

Úgy tűnik az LG X sorozat még tartogat meglepetéseket, a cég bemutatott két új készüléket amik LG X5 és LG X Skin névre hallgatnak. Mindkettő nagyon hasonlít az LG X Power mobilra, de méretben és akkumulátor kapacitásban eltérnek.

Az X5 egy 5,5 hüvelyeks 720p felbontású kijelzőt kapott vékonyabb és könnyebb mint az X Power ennek persze az akkumulátor látja “kárát” mivel az ellőbi mobil 4100mAh akkumulátort kapott ezzel szemben az X5 2800mAh teleppel rendelkezik. A meghajtásról egy négymagos 1,3 GHz-es processzor és 2 Gb RAM gondoskodik. A belső tárhely 16 Gb ami persze microSD kártyával bővíthető. A készüléken Android 6.0 Marshmallow rendszer fut, a kamera ugyan az mint az X Power kamerája 13 MP a hátlapi és 5 MP a szelfi kamera. A mobil egyenlőre koreában vásárolható meg, átváltva körülbelül 155 € az ára.

LG-X5.jpg
LG X5

Az LG X Skin 5 hüvelykes kijelzőt kapott, vastagsága mindössze 6.9 mm és 122 gramm a súlya. Ezen a mobilon is Android 6.0 Marshmallow rendszer fut, amit egy négymagos 1,3 Ghz-es processzor hajt meg. A memória valamivel kevesebb mint az X5-nél, itt ugyanis 1,5 Gb-ot kapunk. Az akkumulátor teljesítménye is gyengébb 2100mAh, a kamera felbontása is kisebb, csak 8 MP az elsődleges és 5 MP a belső modul . Ennek ellenére a mobil viszont drágább lett mint az LG X5, mivel 180 € körüli áron lehet majd megvásárolni.

LG-X-skin
LG X Skin

forrás: phonearena

MEGOSZTÁS