Bemutatkozott a Honor Play 20 Pro

honor

A Honor egy újabb okostelefont mutatott be a kínai piacon, ami remek áron érkezett meg és nagy tudással. Mutatjuk, hogy mit lehet tudni róla.

crypto50

A Honor a Huawei-től való elszakadás óta új tereket nyert meg magának, hiszen használhatja a Google szolgáltatásokat és a Snapdragon legjobb lapkáit is. Most a Honor 20 Play sorozatot bővítették ki egy Pro variánssal.

A készülék egy 6,53 colos FHD+ felbontású OLED kijelzőt kapott meg, ahol a képen látható módon helyezkedik el a szelfi kamera, aminek a felbontása 16 MP. Szoftveres fronton a legújabb Android 11 dolgozik a készülékben, a Honor saját rendszerével karöltve.

honor

Hardveres fronton egy nyolcmagos MediaTek Helio G80 dolgozik a készülékben 8 GB RAM társaságában. A belső tárhely 128 GB, amit valószínűleg tovább lehet bővíteni MicroSD kártyával, de erről még nincsenek pontos információk.

Az akkumulátor kapacitása 3800 mAh-es, amit vezetékesen maximum 22,5W-os sebességgel tudunk feltölteni. A cég szerint 0-100%-ra mindösszesen 65 perc alatt érhetjük el a teljes töltöttséget.

Kamerák tekintetében a hátlapon egy 64 MP-es főkamera szerepel és mellé társul még egy 8 MP-es ultraszéles látószögű, egy 2 MP-es makró és egy 2 MP-es mélység lencse.

A Honor 20 Play Pro Kínában durván 79.000 Ft-os áron vásárolható meg a boltokban. Arról egyelőre nincs hír, hogy más térségben is kapható lesz-e a mobiltelefon.


Forrás