Bemutatkozott a ZTE Blade 20 Pro 5G

Debütált a ZTE legújabb mobilja, amire hardverspecifikáció alapján egyáltalán nem lehet semmi panaszunk, már csak az ára kérdéses.

Ahogy várható volt, ma a ZTE leleplezte legújabb 5G képes készülékét a Blade 20 Pro 5G-t. Az újdonság azonban nem egy csúcskategóriás modell, erről árulkodik az is, hogy “csak” Snapdragon 765G processzort találunk benne. A Blade 20 Pro 5G megjelenítője 6,47 hüvelykes AMOLED panel, melynek felbontása Full HD+, de jó hír, hogy van kijelzőbe épített ujjlenyomatolvasó is. Az előlapi kamera egy vízcsepp alakú szenzorszigetben helyezkedik el, felbontása 20 megapixel.

A hátlapon négy modult találunk, az elsődleges szenzor 64 megapixeles, ami mellé jár még egy 8 megapixeles ultraszéles látó, egy 2 megapixeles mélységérzékelő és egy szintén 2 megapixeles makró kamera.

A 128 GB-os tárhely teljes mértékben elegendő lehet, de akinek mégis akadnának problémái vele még tud bővíteni microSD kártyával. Szerencsére a rendszermemóriára sem lehet panaszunk, a 8 GB jelenleg még teljes mértékben elegendő, főleg úgy, hogy a dobozból Android 10 rendszerrel bonthatjuk ki, de valószínűleg az Android 11 is érkezni fog rá. Az akkumulátor kapacitása 4000 mAh, és támogatott a Qualcomm Quick Charge 4+ szabvány is. Az árakat és az elérhetőséget egyelőre még nem tette közzé a ZTE.

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.