Benézték a számokat a Fold 1 milliós eladásánál

galaxy-fold-cover

Egy apró malőrnek köszönhetően terjed el az a hír, hogy a Samsung már több mint egy millió Galaxy Fold készüléket értékesített, most tiszta vizet öntöttek a pohárba.

Két napja mi is beszámoltunk róla, hogy a Samsung már több mint 1 millió darab Galaxy Foldot értékesített. Mostanra kiderült, hogy ez az infó téves, melyet maga a gyártó erősített meg. Történt ugyanis, hogy a Disrupt Berlin konferencián a Samsung Electronics elnöke Sohn Xoung-kwon bejelentette, hogy már egy millió Galaxy Foldot adtak el. Viszont mint később kiderült Sohn egy picikét összekeveredett és nem azokat a számokat olvasta le amiket kellett volna, így jött ki az egy millió.

Azt megerősítették, hogy nem adtak el egy milliót, de nem árulták el, hogy eddig mennyit értékesítettek. Elemzők korábban azt jósolták, hogy a Samsung 400.000-500.000 Foldot ad majd el 2019-ben, míg a Samsung 500.000 eladással kalkulált. Mivel az eredeti tervektől eltérően több hónapot csúszott a Fold, így biztosan nem hozta a tőle elvárt mutatókat. Reméljük valamikor azért majd elárulják mennyire lett kapós a készülék.

Samsung Galaxy Fold hazai ár és előrendelés

Jól bírta a strapatesztet a Galaxy Fold, de még most sem tökéletes

 

FORRÁSgsmarena
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.