Samsung Galaxy Fold hazai ár és előrendelés

galaxy-fold-cover

A Galaxy Fold bemutatását követően lehetett hallani, hogy az év második felében hozzánk is megérkezhet a Samsung különleges készüléke. Ma sajtóközleményben írták meg nekünk, hogy december 15-től már itthon is kapható lesz az eszköz, a készlet erejéig.


Azt egyelőre nem tudni hány darab Galaxy Fold kerül itthon forgalomba, de a dél-koreai cég hajlítható mobiljából azért nem készül annyi mint, egy hagyományos okostelefonból, így aki a Fold-ra pályázik jobb ha nem halogatja majd sokáig a vásárlást. Az ajánlott fogyasztói ár 695.990 Forint ez azért majdnem egy százassal több, mint a bemutatókor elhangzott 2000 dollár, ami egyébként átváltva 597.000 Forint. Persze a 27 százalékos áfa nálunk mindennek megdobja az árát.

„A Galaxy Fold új kategóriát teremt és megváltoztatja az okostelefonokról kialakult képet. Nagy öröm számunkra, hogy végre Magyarországon is bemutathatjuk ezt a lenyűgöző technológiát a felhasználóknak” – mondta Kunos Balázs, a Samsung Electronics Magyarország Zrt. alelnöke, a mobil üzletág vezetője.

A Samsung, a Galaxy Fold tulajdonosoknak 1 éves Extra Kijelző Védelmet biztosít
Magyarországon, azaz a vásárlástól számítva 1 éven belül kedvezményesen javítják a mobil kijelzőjét. A Samsung Galaxy Fold a magyarországi üzletekben 2019. december 15-től érhető el. Mivel a Samsung Galaxy Fold a készlet erejéig lesz elérhető, ezért akik biztosítani szeretnék maguknak a készüléket, 2019. december 2-9. között előregisztrálhatnak ezen a weboldalon. Akik december 9-ig jelezik előregisztrációs szándékukat és Samsung Galaxy Fold okostelefont vásárolnak, autós dokkolót igényelhetnek a telefonjuk mellé a Samsung Members alkalmazáson belül.

A RAM-ból 12 GB-ot kapott a Fold, ami mellé 512 GB-os UFS 3.0-s tárhely jár. A telefonnak két kijelzője van, összecsukva egy 4,6 hüvelykes HD+ felbontású panelt kapunk, míg kinyitott állapotban 7,3 hüvelykes QXGA+ felbontású hatalmas megjelenítő képernyő tárul elénk.