Jól bírta a strapatesztet a Galaxy Fold, de még most sem tökéletes

galaxy-fold-cover

Az “újragondolt” Galaxy Fold sem úszta meg, hogy Zack Nelson kezei közé kerüljön, ő pedig rendesen meggyötörte a méregdrága készüléket.


Sokaknak ismerős lehet Zack Nelson neve, vagy akinek nem cseng ismerősen ez a név, annak a JerryRigEverything nevű Youtube csatornáról biztosan beugrik. A fiatalember ezúttal az új Galaxy Foldot tesztelte le a szokásos módon. A készülék hátlapja hozta a tőle elvártakat, a Mohs skála 6-os szintjén kezdtek el rajta meglátszani a karcolások ahogy más mobilokon is. A méretes 7,3 hüvelykes megjelenítő viszont ezt már nem mondhatja el magától, mivel a 2-es szinten már jól látható karcok keletkeztek rajta. Illetve kiderült az is, hogy akár körömmel is maradandó sérülést tudunk rajta okozni, ami nem éppen mondható pozitívnak annak tudatában, hogy a Fold-ra nem tudunk majd kijelzővédő fóliát tenni.

Mint kiderült, továbbra is érdemes a portól és más szennyeződésektől védeni a telefon zsanérjait, mivel elég furcsa hangok kiadására lesz képes, ha oda olyan anyag jut be, aminek nem kellene. Meglepő módon a hajlítási tesztet elég jól bírta a masina. Viszont a hátlapon lévő Samsung logót könnyed mozdulatokkal el lehet távolítani onnan, mivel csak mondhatni matrica minden betűje. Azért ez nem éppen egy meghatározó dolog, de valószínűleg legtöbben nem ezt várnák egy ilyen drága készüléktől. Az biztos, hogy Zack Nelson tesztje magáért beszél, érdemes végignézni.

FORRÁSyoutube
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.