Bepereli a Twitter Elon Musk-ot

Úgy tűnik, hogy a Twitter és Elon Musk közötti szappanopera nem ér véget, sőt tovább fokozódik. Mutatjuk, hogy milyen fejlemények történtek a napokban ezzel kapcsolatban.

Hatalmas port kavart, amikor 2022 áprilisában Elon Musk aláírt egy szerződést, amiben az állt, hogy megvásárolja a Twitter alkalmazást, különböző feltételekkel. Már az elején voltak problémák az üggyel kapcsolatban, hiszen a Twitter nem adott meg minden olyan információt, amit Musk kért, sőt a forrás szerint még gátolták is őt és csapatát ezeknek az információknak a megszerzésében.

Az amerikai üzletember kérte az eladó felet, hogy biztosítsák számára a botok felmérését a rendszerben, hiszen a cég szerint megadok 5%-os szám biztosan magasabb szerinte, ez pedig nagyban befolyásolhatja az alkalmazás értékét.

Forrás:gsmarena

Ezt nem adták meg neki, ezért néhány napja arról lehetett olvasni, hogy kiszáll a Tesla vezérigazgatója a szerződésből és mégsem fogja megvásárolni a céget 44 billió dollárért.

Már azt hihettük, hogy hamarosan vége lesz a huzavonának, de még csak most kezdődik a jelek szerint, ugyanis a legújabb jelentések szerint a Twitter több nagy ügyvédi irodát is felbérelt, hogy bepereljék Musk-ot és kényszerítsék őt az akvizíció lezárására.


Forrás