Black Friday: Ingyen osztogatják a Windows 10-et

szponzorált tartalom

A Black Friday és a Cyber Monday miatt a novemberi időszak teli van remek ajánlatokkal. A GoDeal24.com ezekre a hetekre tartogatja a legjobb akciókat, jól ismert szoftverek vásárolhatóak meg náluk sőt, van amit ingyen adnak.

Érdemes kihasználni a Cyber hét akcióit, mert ilyen nagy kedvezmények legközelebb lehet csak egy év múlva lesznek. Ha valamilyen eredeti Microsoft termék vásárlásán töröd a fejed most van a legjobb alkalom beszerezni.

1-et fizet 2-t kap ajánlatok

A Microsoft Office 2019 elengedhetetlen az otthoni munkavégzéshez, főleg most van rá szükség, amikor a legtöbben home office-ban dolgoznak. Az olyan programok, mint a Word, az Excel, a PowerPoint, a One Note és az Outlook, korlátlan lehetőségeket kínálnak. Ha most megvásárolod a Microsoft Office 2019 Professional Plus-t ingyen megkapod mellé a Windows 10 Pro-t vagy a sima Windows 10 Home-ot.

Ha nem szeretnéd a Microsoft Office legújabb verzióját, akár a 2016-ot is megvásárolhatod, természetesen valamivel olcsóbban mint a 2019-et. A programcsomag minden olyan szoftvert tartalmaz, amire otthoni munkavégzéshez vagy tanuláshoz szükséged lehet. A Microsoft Office 2016 Professional Plus mellé a Windows 10 Home vagy a Windows 10 Pro szintén ajándékba jár.

A Microsoft Office 365 Pro is egy jó választás lehet, mivel ugyanazt kínálja mint a Microsoft Office 2016 vagy 2019. Annyi az egyetlen különbség, hogy az Office 365 egy éves előfizetés, még a másik két verziót elég egyszer megvenni és addig használod ameddig csak szeretnéd. Az Office 365 mellé is jár az ajándék Windows 10!

További kedvezmények

A fenti ajánlatok mellett az egyes termékek külön-külön is megvásárolhatóak. Kuponkóddal pedig extra kedvezmény kaphatsz rájuk.

A Windwos 10 most olcsóbb mint valaha, egyes termékekre akár 50% kedvezményt is kaphatsz ha használod a BF50 kupont. Ezen felül választhatsz 2 eszközre érvényes licencek közül is, így még nagyobb kedvezményt kapsz.

A GoDeal24.com oldalon más exkluzív ajánlatokat is találsz, különböző Microsoft termékekre, akár MacOS rendszeren is. Ha használod a BF55 promóciós kódot, 55% kedvezmény kapsz.

Az akció a készlet erejéig, de legfeljebb egy hétig tart, használd ki a különleges ajánlatokat amíg lehet.

Kérdésed van? Segítség kell?

A GoDeal24.com vezető szerepet játszik az eredeti játékok és szoftverkulcsok online értékesítésében. A világ minden pontján vannak ügyfeleik. Bármikor kapcsolatba léphetsz a GoDeal24.com-mal a service@godeal24.com címen, és ügyfélszolgálati csapatuk készséggel áll a rendelkezésedre.

A fenti cikk szponzorált tartalom, aminek elsődleges célja az információ átadása. A GSMring.hu a GoDeal24.com-től függetlenül működik. Kérdés, észrevétel esetén írj e-mailt a service@godeal24.com-ra.

MEGOSZTÁS
PR cikkekkel, linképítéssel kapcsolatban keress az info@gsmring.hu e-mail címen.