Brutálisan gyors letöltést hozhat el a Samsung Galaxy S24 sorozat

A dél-koreai vállalat mindig élen járt az innovációk terén, így a Wifi szabványok használatánál és tervezésénél is. A napokban egy új jelentés érkezett, amiben arról olvashatunk, hogy milyen gyors letöltési sebességet vezethetnek majd be a Samsung Galaxy S24 szériánál.

A Samsung, ha valami új technológiát kell előállítani biztosan az élen jár a cégek között és a pletykák szerint így lesz majd az új Wifi szabvány megérkezésénél is. Jelenleg a készülékek Wifi 6 vagy Wifi 6E szabvánnyal készülnek, amikkel így is, jó körülmények között hipergyors letöltési sebességet lehet elérni.

Úgy tűnik viszont, hogy hamarosan már a Wifi 7 szabvány lesz majd az újdonság, legalább is a forrás ezt állítja. Az új technológia bevezetésében biztosan ott lesz majd a Samsung is, így a Samsung Galaxy S24 készülékek lehetnek az első okostelefonok, amik ilyen szabvánnyal lesznek felszerelve.

Állítólag ez azt jelentheti, hogy a Wifi 6-hoz képest 2,4 szer gyorsabb csúcssebességet hozhatnak el és a Wifi szervezet szerint akár a 33 Gbps-os letöltési sebesség is elérhető lehet majd. A Qualcomm nemrég már be is mutatta az első Wifi 7 Networking Pro sorozatot, amik 2024 elején debütálhatnak a készülékekben.


Forrás