Dizájnos új Honor okostelefon jelenik meg majd a napokban

honor

A kínai vállalat napokban bemutathat egy új okostelefont, ami a render képen alapján nagyon dizájnos lesz. Mutatjuk, hogy mit tudunk eddig a termékről.

A Honor az utóbbi időszakban folyamatosan fejlődik, egyre több okostelefont értékesít nem csak a kínai piacon, hanem a világ többi részén is. Idén több készüléket is már bemutattak minden kategóriába, de még mindig nem álltak le, ugyanis napokon belül hivatalosan is megjelenhet a Honor X40-es sorozat.

A Honor egy hivatalos plakátképet is közzétett, ami alapján megtudhattuk, hogy a sorozat szeptember 15-én kerüld majd bejelentésre Kínában, egyelőre viszont azt még nem tudjuk, hogy más piacon is elérhetőek lesznek-e a termékek, de arról sincs információnk, hogy milyen áron.

A cég nagyon készül, ugyanis a sorozat már 9 éve fut és ez lesz az első olyan termék, ami lekerekített oldalakkal fog rendelkezni.

A forrás azt is kiemeli, hogy egy 10 bites OLED panelt fog megkapni a Honor X40, ami mindenképpen magas minőséget fog képviselni. A szelfi kamera Infinity-O kivágásban fog elhelyezkedni az előlapon, a kávák pedig egészen kicsik lesznek.

Ha a hátlapot vesszük figyelembe, akkor első ránézésre azt hihetjük, hogy egy Huawei okostelefonról beszélünk, annak ellenére, hogy már jó ideje külön vált a cég.


Forrás