Egy rég várt funkció érkezett meg a Spotify-ra

spotify

Az egyik legnépszerűbb zenei platform a Spotify, egy régen várt funkciót hozott el az összes felhasználó számára, világszerte a napokban. Mutatjuk a részleteket.

crypto50

A Spotify zenei alkalmazást több millióan használják világszerte, mivel jó áron kínál egyszerű elérést és rendkívül változatos lejátszási listákat, amit a szerint generál az alkalmazás, hogy miket hallgatsz többet, milyen stílusokat. Persze nem csak ezért különleges az applikáció. Magas minőségben érhetőek el a legújabb slágerek, mindemellett, ha előfizetünk rá, élvezhetjük a reklámmentes lejátszást.

Több előfizetés közül választhatunk: van diákcsomag, van egyszemélyes és van családi csomag is. Az applikáció elérhető Windows, Android és iOS felületre is egyaránt. A mostani újítás az összes felületen megjelenik a forrás szerint.

spotify

A Spotify most egy régi funkciót hozott vissza, ami nem más, mint dalszövegek megjelenítés. Ezt egy partnerségi megállapodás segítségével tudta elérni a cég, amit a Musixmatch-al kötött. Azt állítja a forrás, hogy több, mint 8 millió dalra vonatkozik az új lehetőség. Mindemellett nem csak a fizetős felhasználók számára lesz ez elérhető, hanem azoknak is, akik ingyenesen használják az alkalmazást.

Azt is kiemelték, hogy a Spotify a jövőben eltávolítja a „Behind the Lyrics funkciót, ami számos információt adott meg a dalokról és a szerzőkről is egyaránt.


Forrás