Egy rég várt funkció tér vissza a Huawei okostelefonokra

huawei

Az utóbbi időben nem sok előnyt élveztek azok, akik új Huawei okostelefont vásároltak, de egyre kevesebb a kompromisszum a termékeknél. A legújabb bejelentés szerint, újra lehet majd fizetni a Huawei okostelefonokkal.

crypto50

A Huawei az amerikai szankciók óta elég hányatott sorson van, hiszen jelentősen megcsappantak az eladási számok, emellett nem tudják használni a legújabb technológiai eszközöket készülékeikhez.

Mindemellett a Google szolgáltatások támogatásának hiányában több alkalmazás nem elérhető a készülékeikre vagy elérhető, de kompromisszumokkal. Most viszont egy fontos funkció tért vissza a készülékekre, újra lehet majd fizetni a Huawei okostelefonokkal.

curve

A kínai cég a Curve szolgáltatás segítségével próbálja kiküszöbölni a telefonokkal való fizetés hiányát, hiszen egy új megállapodás szerint elérhető lesz az alkalmazás az AppGallery-ben. Mivel NFC van a telefonokban, így egy új lehetőség nyílik. Ez természetesen a HMS-es készülékeknél fontos elsősorban.

A Curve egy olyan szolgáltatás, amivel rendszerezheted bankkártyáidat és az alkalmazás segítségével tudsz lebonyolítani tranzakciókat, amiket ezt követően e tudsz ellenőrizni diagramokban és statisztikákban is.

Azok, akik használják Huawei eszközön az alkalmazást, az első 30 napban minden vásárlás után 1%-ot visszakapnak és ha az AppGallery-ből vesznek valamit, akkor 5%-ot. Ez az ajánlat egyelőre az alábbi országokban lesz elérhető: Románia, Csehország, Lengyelország, Franciaország, Egyesült Királyság, Hollandia, Olaszország, Portugália, Németország, Spanyolország.


Forrás