Egyértelműen a Huawei volt az ász Barcelonában

írta: Robi

Az idén megtartott Mobil Világkongresszuson nem csak az újdonságokat mutatták be, hanem a szakma díjazta is a telefonokat és a kiosztott díjak száma alapján nagyon úgy tűnik, hogy a Huawei volt a legjobb.


Mint minden évben, most is Barcelonában tartották az MWC-t, ahonnan a mobiltelefonokat gyártó cégek (jó esetben) nem üres kézzel mentek haza. Az első hajlítható mobilt még a Royal jelentette be tavaly, de az elmúlt időszakban még kettővel bővült az ilyen eszközök listája, amit idén elsőként a Samsung, majd egy napra rá a Huawei is bemutatott. A Huawei eseményén már anélkül, hogy a Mate X-et kezünkbe fogtuk volna sejthető volt, hogy jobb lett mint a Galaxy Fold.

A Mate X-nek összesen 31 elismerést sikerült beszereznie, ezek közül az egyik, a legjobb csatlakoztatott eszköz díja, ám ennél is fontosabb, hogy az MWC-t szervező GSMA is több díjjal jutalmazta a Mate X-et. Mindezek mellett a Huawei Mate 20 Pro sem maradt ki a szórásból, mivel a készüléket (az előző MWC óta) a legjobb okostelefonnak választották. Láthatóan nem csak a felhasználók vannak megelégedve a Huawei termékeivel, hanem a szakma “nagyjai” is elismerik a kínai cég újításait.