Elég fura helyen lesz a Lenovo Legion mobil szelfi kamerája

Hamarosan érkezik Lenovo gamer mobilja, amiről az elmúlt hetekben már több pletykát is lehetett hallani. Most pedig befutott néhány kép is különleges eszközről.


Az XDA Developers jóvoltából előkerült néhány kép a Lenovo Legion mobilról, ami úgy tűnik elég érdekes helyre kapta az előlapi kameráját. Ugyanez elmondható a hátlapi szenzorokról is, hiszen – nem éppen megszokott módon- , majdnem a hátlap közepére kerültek.

Térjünk vissza a 20 megapixeles szelfi kamerára, az XDA által közzétett felvételek arról árulkodnak, hogy pop-up mechanizmus mellett tette le a voksát a Lenovo, de rendhagyó módon a kis szerkezet jobb oldalon lesz található. Mivel egy gamer mobilt többségében fektetve szokás használni, gyaníthatóan ehhez van köze a dolognak.

A hátlapon ott van a Legion logó, ez is fektetve van és érdekes módom a LED vaku pont a márkajelzés lét felső szára között helyezkedik el, míg a kamerák a logótól jobbra vannak. Állítólag 64 megapixeles főmodullal és 16 megapixeles széles látóval érkezik majd a készülék, mivel nem a fotózásra van kihegyezve az eszköz, ez a két kamera valószínűleg bőven elég lesz minden gamer számára.

Az biztos, hogy a motorháztető alatt Snapdragon 865 dolgozik majd, a 90 W-os gyorstöltést pedig már korábban beharangozta a Lenovo. A kijelző mérete egyelőre nem ismert, a 144 Hz-es képfrissítés és 270 Hz-es érintésérzékenység viszont már megerősítést nyert.

Egy kínai forrás úgy tudja UFS 3.0-s tárhely és LPDDR5 RAM kerül a masinába és két USB-C kimenet lesz rajta, hogy játék közben is tudjuk majd tölteni. A bemutató pontos dátuma egyelőre nem ismert, mivel egyre több infó jön a készülékről, valószínűleg rövid időn belül leleplezik a Legion-t.