Élő képeken a Honor X30 okostelefon

honor

A kínai vállalat, napokon belül bemutathatja a Honor X30 okostelefont, ami egy új, közép kategóriás készülék lehet. Mutatjuk a részleteket.

crypto50

A Honor X30 hivatalos bemutatási dátuma, 2021 december 16, kínai idő szerint 15:00. A Honor X30 sorozat már két taggal rendelkezik és a sima modell lehet az utolsó tagja a sorozatnak. Ez a mobiltelefon, már élő képeken is látható, amiről az vehető ki, hogy nagyon hasonlít például a Honor Mate 30 Pro készülékre.

A plakátképről jól kivehető, hogy a kijelző nem lesz lekerekítve, emellett Infinity-O kivágásban helyezkedhet el rajta a szelfi kamera. A szivárgások szerint, már tudni lehet, hogy a kijelző 6,7 colos lesz és a típusa IPS LCD.

honor

Hardveresen egy új chipet kaphat, ami nem más lesz, mint a nyolcmagos Qualcomm Snapdragon 695. A RAM méretéről és a belső tárhelyről, egyelőre még nincsenek hivatalos információk, sem arról, hogy milyen kameralencséket kaphat meg az okostelefon.

A kiszivárgott élő képen jól látható, hogy kör alakú kameraszigetet kap meg a készülék, amiben három érzékelő fog elhelyezkedni, egy LED villanó mellett. A forrás kiemeli, hogy minden bizonnyal, a főkamera mellett, egy makró és egy mélység érzékelő látható a képen, ami ilyen téren nem tűnik túl acélosnak. A hátlap matt fényezést kapott meg, ami igényesnek látszódik. A képek szerint jöhet egy bronz, egy ezüst és egy fekete színvariáns is. Amint többet megtudunk a készülékről, azt megosztjuk majd veletek.


Forrás