Eltűnhet a kijelző gyűrődés a Samsung Galaxy Z Fold 5 modellen

A dél-koreai vállalat a nyár végén hivatalosan is bemutathatja a Samsung Galaxy Z Fold 5 okostelefont, amiről most újabb információk szivárogtak ki.

A Samsung nagy erőkkel dolgozik a legújabb generációs hajlítható kijelzős okostelefonjain, köztük a Samsung Galaxy Z Fold 5 modellen, amiről most a napokban érdekes információk jelentek meg.

A forrás megjegyzi, hogy a Samsung hajlítható kijelzős készülékeinél leginkább abba lehet belekötni, hogy a zsanérnál a kijelző gyűrődés látható és más kínai gyártók már megoldották ezt a problémát.

A jelek szerint a következő generációs terméknél ez meg fog változni, ugyanis a cég egy új vízcsepp kialakítású zsanérmechanizmust fog elhozni az új készülékbe, így eltűnhet teljesen a kijelző gyűrődés, valamint teljesen össze lehet majd csukni a terméket úgy, hogy a kijelzők síkban összeérjenek.

Ehhez hasonló megoldást az Oppo Fin N és a Motorola Razr 2022 okostelefonnál láthattunk, de biztosak vagyunk benne, hogy a dél-koreai vállalat ezt tovább fejlesztheti és még jobb megoldással fog előrukkolni. Valószínűleg az új zsanérmegoldás miatt nem kell majd feladni az IPX8-as vízállóságot, ami nagy előnyt jelent a vetélytársakkal szemben.


Forrás