Érkezik a ráncfelvarrott Honor 20 Lite

honor-20-lite-cover

A Honor 20 Lite már egy ideje beszerezhető szinte minden országban, de most úgy tűnik a Huawei újra piacra dobja az eszköz pár apróbb módosítással.


Egy picit bekavart a Huawei a Honor 20 Lite kapcsán, mint tudjuk ez a mobil Kínában Honor 20i néven került forgalomba, de most a cég anyaországában is kiadnák Honor 20 Lite néven. Ugyan a bemutató október 22-én esedékes, de már most kiderült több fontos információ az eszközt illetően. Ezek szerint a hátlapra helyezett ujjlenyomat olvasó megszűnik, helyette pedig a kijelzőben kap majd helyet a biometrikus azonosító. Ezzel együtt pedig a kijelzőt is kicserélik, a Honor 20 Lite vagy Honor 20i-ben lévő LTPS IPS LCD panel helyett AMOLED megjelenítő kerül majd bele. Tehát jelentős változásokon esik majd át a mobil.

A hardverspecifikációkat illetően megtudtuk, hogy Kirin 710 helyett Kirin 810 lapkát kap majd az újdonság. Illetve akár 8 GB RAM-al és 256 GB tárhellyel is be lehet majd szerezni. Meglepő módon ezzel még nem értünk az újítások végéhez, mivel úgy néz ki, hogy a főkamerát is 48 megapixelesre cseréli majd a Huawei. Illetve a kijelző is nagyobb lesz egy leheletnyivel, ami szám szerint 6,3 hüvelyket jelent. Arról, hogy Kínán kívül más országokban is beszerezhető lesz-e a modell még nem tudni, de az október 22-én lezajló bemutató alkalmával remélhetőleg erről is ejtenek majd szót.

FORRÁSgsmarena
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.