Európába érkezhet a Honor 50

honor-50-cover

A Honor idén nyáron mutatta be a Honor 50-es mobiltelefon sorozatát, ami egyelőre csak Kínában kapható, de hamarosan megérkezhet az európai piacra is.

crypto50

A Honor első igazán nagy készülék bemutatója a Honor 50 sorozat volt, a Huawei-től való szétválása óta. Eddig csak Kínában volt kapható a termék, de minden bizonnyal sok rajongó várja, hogy az európai piacon is megjelenjenek. Ennek a legfőbb oka az, hogy a készülékek rendelkeznek Google szolgáltatásokkal.

Az öreg kontinensen már több nagy országban, köztük Németország, Olaszország, Franciaország és az Egyesült Királyságban is már több információ szerint hamarosan kaphatóak lesznek a termékek. Arról viszont még nincs egyelőre hivatalos információ, hogy mikortól. Pletykák szerint egy Berlinben megrendezett sajtóeseményen jelenthetik be október 26-án a telefon érkezését.

honr

Ami biztos az az, hogy négyféle színben lesz kapható a Honor 50-es készülék. Lesz egy 6 GB/128GB-os és egy 8GB/256GB-os változat. Hardveresen egy Snapdragon 778G állhat a felhasználók rendelkezésére, ami az utóbbi időszakban elég elterjedt lett.

A készülék egy 6,57 colos FHD+ felbontású és 120 Hz képfrissítésű OLED panelt kapott meg, egy 32 MP-es szelfi kamera társaságában. A hátlapi főkamera egy 108 MP-es lencse, ami mellé egy 8 MP-es ultraszéles látószögű lencsét helyeztek el. Az akkumulátor kapacitása 4300 mAh, amit 66W-os maximális sebességgel lehet feltölteni vezetékesen.


Forrás