Extra gyorstöltéssel érkezett meg a Huawei Nova 10SE

A kínai vállalat néhány hete bemutatta a Huawei Nova 10 és Huawei Nova 10 Pro okostelefont, ami mellé egy újabb terméket dobtak piacra. Mutatjuk, hogy mit tud Huawei Nova 10 SE.

A Huawei az elmúlt időszakban több okostelefont is bemutatott, ugyanis megérkezett a Huawei Mate 50 széria, valamint a Huawei Nova 10 sorozattal a középkategória is tovább erősödött. Úgy tűnik, hogy a cég ezzel nem elégedett meg és a napokban egy új készüléket is bemutattak Huawei Nova 10 SE néven.

A készülék zöld, ezüst és fekete színben lesz kapható, ám arról még nem tudni, hogy milyen áron és mely országokban. Dizájnban a termék az idei okostelefon trendre hajaz, ugyanis nincsenek lekerekítve a sarkak, ami a képen is nagyon jól látható.

A hátlapon összesen három lencse szerepel, egy 108 MP-es főkamera, egy 8 MP-es széles látószögű lencse és egy 2 MP-es makró kamera. Az előlapon Infinity-O kivágásban helyezkedik el a 16 MP-es szelfi kamera.

Hardveresen egy Snapdragon 680 4G lapka dolgozhat majd a termékben és összesen háromféle kivitelben lesz elérhető: 6GB/128GB, 8GB/128GB és 8GB/256GB. A kijelző egy 6,67 colos FHD+ felbontású OLED panel, ami 90 Hz képfrissítésre képes. Amit még érdemes kiemelni az a töltési sebesség, ugyanis maximum 66W-al lehet feltölteni a készüléket vezetékesen.


Forrás