Extra szelfi kamerával jön a Google Pixel 7 sorozat

Az amerikai vállalat hamarosan hivatalosan is piacra dobhatja a Google Pixel 7 szériát, amiről most újabb részletek szivárogtak ki. Mutatjuk, hogy mit tudunk erről.

A Google valamikor augusztus végén vagy szeptemberben dobhatja majd piacra a legújabb generációs okostelefonjait Google Pixel 7 és Google Pixel 7 Pro néven. Mindkét készülék a prémium kategóriába száll majd harcba az okostelefon piacon, amit a kiszivárgott specifikációk is nagyon jól mutatnak.

A napokban most azt tudhattuk meg, hogy fotózás terén nagyon sokat fejlődhetnek az új készülékek, ugyanis nem csak a hátlapi kamerával lehet kiváló minőségű felvételeket készíteni, hanem a szelfi kamerával is, ugyanis képes lesz majd a 4K felbontású videók elkészítésére is. Ezek egyelőre még csak pletykák, de a forrás szerint egy biztos szivárogtatótól származnak az információk.

Mindezek mellett az is kiderült, hogy hamarosan megjelenhet az első táblagépe a vállalatnak Google Pixel Tab néven, ami egy darab hátlapi főkamerát fog megkapni, ezek mellett pedig valószínűleg a legújabb saját gyártású chippel lesz felszerelve. Pontos megjelenésről sajnos még nincs szó, de hamarosan akár ez a készülék is bemutatásra kerülhet.


Forrás