Extra szolgáltatást nyújt mindenkinek a Viber, a koronavírus miatt

viber-cover

A koronavírus elleni küzdelembe egyre többen szállnak be. Most a Viber is kiveszi a részét, mutatjuk hogyan segítenek azoknak, akik kerülnék a fizikai kapcsolatokat.


Miután a Pornhub ingyenessé tette prémium szolgáltatásait az olaszok részére, annak érdekében, hogy megpróbálják otthon tartani az embereket más szolgáltatók is kivennék részüket a vírus elleni küzdelemből. Most a Viber tett egy nyilatkozatot, melyben Ofil Eyal a Rakuten Viber üzemeltetési igazgatója elmondta, hogy megduplázzák a csoportos hívások szolgáltatásban résztvevő személyek számát. Ennek köszönhetően pedig egyszerre 10 fő is bekapcsolódhat egy beszélgetésbe. A vállalat a koronavírus miatt növelte fejlesztési forrásait annak érdekében, hogy a családok tudják tartani a kapcsolatot egymással. Sőt, ez jól jöhet még az iskoláknak is, valamint azoknak, akik a körülményekre való tekintettel kénytelenek otthonról dolgozni.

viber-2

“Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy segítségen nyújtsunk az embereknek ebben a kihívásokkal teli időszakban. Szeretnénk ha továbbra is képesek lennének csoportokhoz tartozni tartozni anélkül, hogy fizikailag egy helyen legyenek. A járvány elterjedésének köszönhetően egyre több embert dolgozik távolról, tanul otthonról. Mi pedig szeretnénk biztosítani nekik a biztonságos környezetet. Így kapcsolatban maradhatnak szeretteikkel és zavartalanul folytathatják a munkát vagy a tanulást.” -mondta Ofil Eyar a Rakuten Viber üzemeltetési igazgatója.

A Messenger után a Viber is megkapta a sötét módot

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.