Felbukkant a Galaxy S10 Lite a Samsung hivatalos oldalán

Úgy tűnik a Samsungnál már minden készen áll a Galaxy S10 Lite bevezetésére. A mobilról hónapok óta lehet hallani, most pedig a dél-koreai cég hivatalos oldalán is felbukkant.


A Galaxy S10 Lite mellett számítunk a Note 10 Lite-ra is, az eddigiek alapján elvileg Snapdragon 855-tel jön mindkét készülék, de pletykaszinten már az is felmerült, hogy a Qualcomm tavalyi csúcslapkája, a Snapdragon 845 kerülhet majd a motorháztető alá. Érezhetően a specifikációkkal kapcsolatban vannak homályos részletek, de a megjelenést valószínűleg még ebben a hónapban megejti a Samsung. Nem hivatalos források szerint a Galaxy S10 Lite első körben Indiában fog megjelenni, méghozzá az elkövetkezendő hetekben.

A Samsung támogatási oldalán tűnt fel az SM-G770F, mivel ezen a weboldalon hardveres összetevőkből nem lett felsorolva semmi, így a készülékről újabb információt nem tudtunk meg. Egy korábbi teszt szerint egyébként 8 GB RAM kerül majd a Galaxy S10 Lite-ba, a szoftverkörnyezet pedig Android 10 lesz. Gyaníthatóan a Galaxy A51-el egy időben debütál a Galaxy S10 széria legújabb tagja, ami egyelőre elég furcsa készüléknek tűnik, mivel a Lite szó nem igazán illik majd rá, sem méretben, sem a specifikációk szempontjából.

Egyre biztosabb a Galaxy S10 Lite érkezése

Olcsósított Galaxy S10 és Note 10 érkezőben