Globálisan is jön a Honor 70 okostelefon

A kínai vállalat a nyáron kicsit el volt tűnve az okostelefon piacon, a napokban viszont végre hivatalosan is debütált a Honor 70 okostelefon. Mutatjuk, hogy mit kell tudni róla.

A kínai vállalat a Huawei-től való szétválása óta folyamatosan növeli a piaci részesedését az okostelefon piacon, mivel a saját piacán jó eladásokat produkál, de globális fronton is látszódik azért a növekedés. Az nyilvánvaló, hogy több készüléket kell bemutasson több helyen, hogy növekedjenek az eladási adatok. A napokban végre bemutattak egy új készüléket is, Honor 70 néven.

Az okostelefon már Kínában debütált még májusban, de csak most jelent meg a globális kínálatban először Malajziában. Az értékesítési időszak augusztus 26-án kezdődik, aminek keretein belül a 8GB/256GB-os kiadást lehet megvásárolni, mai árfolyamon számítva durván 180.000 Ft-os áron. Arról egyelőre még nincs hír, hogy mely piacokon jelenhet majd még meg a termék, de amint több információt tudunk meg erről, megírjuk majd nektek.

Hardveresen egy Snapdragon 778G+ lapkát kapott meg a termék, a fentebb említett RAM és belső tárhely mellett. Az akkumulátor kapacitása 4800 mAh-es, amit vezetékesen 66W-al lehet tölteni maximális sebességgel.

A hátoldalon összesen három kamera található meg: egy 54 MP-es főkamera, egy 50 MP-es ultraszéles látószögű lencse és egy 2 MP-es mélység szenzor. A kijelző mellett sem lehet elmenni, ugyanis egy 6,67 colos FHD+ felbontású és 120 Hz képfrissítésű OLED panelt kapott meg, main Infinity-O kivágásban helyezkedik el a 32 MP-es szelfi kamera.


Forrás