Globálisan is jön a Honor Magic 4 sorozat

honor

A kínai vállalat a hazai piac után, globálisan is bemutathatja legújabb okostelefonjait, így lehetséges, hogy Magyarországra is megérkeznek. Mutatjuk a részleteket.

crypto50

A Honor a Huawei-től való szétválás óta egyre növekvő tendenciát mutat, olyannyira, hogy eladások tekintetében már át is vette a Huawei helyét kínai piacon, az előző negyedévben.

Viszont nem csak a hazai piacon népszerűek a termékeik, hanem más országokban is, hiszen elérhető rajtuk a Google szolgáltatás, így sokaknak, akik Huawei felhasználók voltak, jó választás lehet, ha nagyon hasonló rendszert szeretnének.

A cég valószínűleg tovább szeretne növekedni, ezért is jelenthetik be globálisan is a Honor Magic 4 sorozatot, amik valljuk be elég jól sikerültek. Ha jó árazást kapnak, akkor a mi térségünkben is népszerű lehet.

A Honor a hivatalos adatok szerint, 2022. május 12-én fogja bemutatni a Honor Magic 4 sorozat tagjait. A forrás szerint az a legvalószínűbb, hogy a sima és a Pro variáns érkezhet meg Európába, a Lite és az Ultimate verzió még kérdéses, de nem kizárt. Mellékesen hozzátéve olyannyira jól sikerült kamerában az Ultimate kiadás, hogy a DxoMark listája szerint a legjobb kamerával rendelkező okostelefon jelenleg.


Forrás