Globálisan is megjelent a Huawei Mate 50 Pro okostelefon

A kínai vállalat nemrég hivatalosan is piacra dobta a Huawei Mate 50 Pro okostelefont, ami a napokban már a globális piacon is megjelent. Mutatjuk, hogy mit tudunk erről.

Úgy tűnik, hogy a Huawei nem hagyja, hogy teljesen elfelejtsék, amit az is bizonyít, hogy a hónap elején Kínában több csúcskategóriás okostelefont is bemutattak, a napokban pedig a sorozat csúcsmodellje, a Huawei Mate 50 Pro globálisan is bemutatásra került.

Kétféle kivitelben érkezik a termék a nemzetközi piacra, ugyanis lesz egy 8GB/256GB-os és egy 8GB/512GB-os kivitel is, fekete és ezüstszínben.

Pontos információnk még nincs arról, hogy mely országokban lesz majd kapható a termék, de arra is van esély, hogy a Huawei rajongók itthon is örülhetnek majd a megjelenésnek, viszont az árnak már nem annyira ugyanis az előbbi modell, mai árfolyamon számítva durván 540.000 Ft-os áron nyithat, a nagyobb kivitel pedig 580.000 Ft-os áron, ami persze Magyarországon jóval magasabb is lehet majd.

Hardveresen a legerősebb lapka dolgozik benne 4G kivitelben, ami nem más, mint a Snapdragon 8Gen1+ SoC. Szoftveresen alapból az EMUI 13-as rendszer fut rajta, ami mellé természetesen nem társul most sem Google szolgáltatás támogatottság.


Forrás