Globálisan is megjelent a Poco M4 5G okostelefon

A kínai vállalat a napokban hivatalosan globálisan is bemutatta a Poco M4 5G okostelefont, amit hamarosan meg is lehet majd vásárolni.

A Xiaomi a Poco márkanév alatt több okostelefont is piacra dobott az idén, ilyen a Poco M4 5G okostelefon is, ami még áprilisban jelent meg az indiai piacon, a napokban pedig globálisan is bejelentették. Az árazásról egyelőre még nincs hír, sem arról, hogy mikor kezdődik az értékesítés, de arra is van esély, hogy Magyarországon is kapható lesz.

A Poco M4 5 hardveresen egy nyolcmagos MediaTek Dimensity 700-as lapkát kapott meg, ahogyan ez az adott kategóriában már megszokott az 5G képes okostelefonoknál.

Indiában 4GB/64GB-os és 6GB/128GB-os kiadásban is megjelent, így a többi országban is ez lehet a felállás, régióktól eltérően.

Az akkumulátor kapacitása a terméknek 5000 mAh-es, amit egy 18W-os töltővel lehet feltölteni vezetékesen. A hátlapon helyet kapott egy 50 MP-es főkamera és egy 2 MP-es mélység lencse is. A szelfi kamera felbontása sem a legjobb, ugyanis az 8 MP-es. A kijelző egy 6,58 colos FHD+ felbontású és 90 Hz képfrissítésű IPS LCD panel.


Forrás