Kiszivárgott a Poco X5 Pro hardveres képessége

poco-logo-cover

A kínai vállalat hamarosan bemutathatja a Poco X5 Pro okostelefont, amiről most több információ is kiderült. Mutatjuk, hogy milyen hardverrel érkezett meg a termék.

A Xiaomi az előző évben összességben csökkenő eladási számokat tudott felmutatni, amit idén több új okostelefonnal orvosolna. Köztük a Poco X5 Pro készülékkel, amiről a napokban most több szivárgás is napvilágot látott.

A forrás szerint minden bizonnyal Európában is megjelenhet majd a termék, viszont ennek a dátumáról egyelőre még nem tudunk semmit.

Hardveresen a készüléket egy Snapdragon 778G fogja hajtani, ami nem mai darab, de mindenképpen hozza a jó teljesítményt. Állítólag lesz 6GB/128GB-os és 8GB/256GB-os verzió is, ami piaconként változhat. Szoftveresen alapból Android 12 alapokon futó MIUI 14 fog futni rajta, ami elég furcsa, hiszen az okostelefonok nagyrészén már Android 13 fut.

A kijelző egy 6,67 colos FHD+ felbontású AMOLED kijelző lesz, ami valószínűleg 120 Hz képfrissítéssel is fog rendelkezni. Állítólag az akkumulátor kapacitása 5000 mAh-es, amit vezetékesen maximum 67W-al lehet majd tölteni. Ami még érdekes információ az az, hogy rendelkezni fog IP68-as víz és porállósági tanúsítvánnyal is a termék, ami a Poco készülékeknél nagyon ritka.


Forrás