Render képeken az új Poco okostelefon

poco

A kínai vállalat hamarosan újabb okostelefont dobhat majd piacra, ami Poco F4 5G néven kerülhet majd bemutatásra. A napokban szivárgások jelentek meg róla, ezért most render képeken is láthatjuk.

A Xiaomi almárkája, a Poco megjelenésekor arról volt híres, hogy nagyon olcsón kínál csúcsteljesítményt. Ez viszont mára eltűnt, hiszen legutóbb is 300.000 Ft-os áron dobtak piacra okostelefont, amivel Kínán kívül nem sok esélye van a nagy márkákkal szemben.

A napokban megjelent szivárgások szerint, hamarosan megjelenhet a Poco F4 5G okostelefon, amit most élő képeken is megtekinthetünk. A formavilág megegyezik a Xiaomi termékekkel, a dizájn pedig nagyon hasonlít az iPhone 13 modellekhez.

A hátlapi felület kialakítása matt, így az ujjlenyomatok kevésbé fognak látszani rajta. A kamerasziget elég nagy helyet foglal el a hátlapon, a kamerák elrendezése pedig egy kis körben történnek meg. Alul azt is olvashatjuk, hogy 64 MP-es a főkamera, ami rendelkezik optikai stabilizálással is.

A processzor állítólag egy Snapdragon 870-es lesz majd, ami mellé 6GB RAM és 128GB belső tárhely társulhat. A kijelző mérete 6,67 colos FHD+ felbontású és 120 Hz képfrissítésű AMOLED kijelző, amin Infinity-O kivágásban fog helyet kapni a szelfi kamera. Pontos megjelenésről és árazásról egyelőre ne tudunk, de hamarosan ez is kiderülhet majd.


Forrás