Globálisan is nagy eseményt tart a Huawei a napokban

A kínai vállalat napokon belül újabb készülékeket mutathat be globálisan. Mutatjuk, hogy milyen termékek kerülnek majd bemutatásra az eseményen.

crypto50

A Huawei a legújabb információk szerint, május 18-án globálisan egy nagy eseményt tart, ahol bemutathatja legújabb hajlítható kijelzős okostelefonját, új tablet is jöhet, emellett érkezik egy új okosóra és egy új okoskarkötő is.

A Huawei Mate Xs 2 okostelefon előző hónapban már debütált Kínában és úgy tűnik, hogy globálisan is megérkezik, persze Magyarországon nem biztos, hiszen az előd modell ára is itthon 1 millió forintra rúgott. Jön még emellett egy Huawei MatePad SE tablet is.

Talán, ami igazán érdekes lehet a felhasználók számára, az a Huawei Watch GT 3 Pro készülék, ami biztosan kapható lesz itthon is és ebben a készülékben debütálhat először a cég termékeiben az EKG mérés. Az óra állítólag búvárkodáshoz is megfelelő lesz. Lesz egy kisebb női és egy nagyobb férfi méretű kiadás is, elegáns verzióban.

A nagy sikernek örvendő Huawei Band 6 is megkaphatja az utódját, ami Huawei Band 7 néven jöhet. Itt olyan nagy változást nem tapasztalunk majd, de a bemutatón minden lényeges információt el fognak majd mondani, mi pedig megírjuk majd nektek azt is, hogy itthon milyen áron jönnek majd.


Forrás