Google támogatottsággal jön a Honor 50

honor-50-cover

Kiderült, hogy melyik Honor készülék érkezik Google Service támogatottsággal. Mutatjuk a részleteket a termékkel kapcsolatban.

crypto50

A Honor a Huawei-től való szétválása óta számos előnyt élvez, hiszen újra használhatja az amerikai technológiákat, ezért a Google támogatottságot visszakapta. Legalábbis erről szóltak a hírek, hogy ez így lesz, viszont hivatalos termék megerősítés, hogy melyik lehet az első ilyen készülék még nem volt, mostanáig.

A Honor hivatalos Twitter oldalán osztotta meg a nagyközönséggel, hogy az első Google támogatottsággal rendelkező okostelefonja a Huawei éra után a Honor 50 5G készülék lesz. Habár a terméket már hónapokkal ezelőtt piacra dobták, október 26-án fogják bemutatni Európában, így minden bizonnyal a legtöbb országban kapaható is lesz.

Ez a termék segíthet a cégnek visszakapaszkodni a top márkák közé, mivel így sok volt Huawei felhasználó számára lehet vonzó a készülék rendszere és kialakítása miatt. Arról, hogy milyen áron, vagy pontosan hol és mikortól lehet kapni a készüléket, egyelőre nincs hír, viszont minden bizonnyal október 26-án kiderül.

A készülék Snapdragon 778G lapkakészlettel érkezik, 5G támogatottsággal. Az akkumulátor kapacitása 4300 mAh, amit 67W-os töltővel lehet feltölteni. A főkamera 108 MP-es a szelfi lencse pedig 32 MP. Ahogy fentebb említettem Android 11 fut majd a készüléken.


Forrás