Hamarosan érkezhet a Huawei P50 Pocket utódja?

Huawei-P50-Pocket

A kínai vállalat hamarosan újabb okostelefonokat mutathat be, több szivárgás szerint is. Most valószínűleg a Huawei P50 Pocket utódja tűnt fel. Mutatjuk, hogy mit tudunk róla.

A Huawei idén már globálisan is több okostelefont dobott piacra, köztük a Huawei P50 Pro készüléket és a Huawei P50 Pocket kagyló telefont is, ami nagyon hasonlít a Samsung Galaxy Z Flip eszközökre. Úgy tűnik, hogy a terméknek hamarosan megérkezhet az utódja ugyanis egy jelentésen tűnt fel a készülék a napokban.

Ugyan a fő fókusz most mindenképpen a Huawei Mate 50 sorozatra szegeződik, de nem szabad el menni az új szivárgások mellett sem, amik újabb Huawei termékeket vetítenek előre. Sajnos az egyelőre még nem világos, hogy pontosan mikor jelenhet majd meg az újdonság, milyen piacokon és milyen áron, de hamarosan biztosan több információt is megtudunk majd róla.

Ha a Huawei P50 Pocket hajlítható kijelzős okostelefonból indulunk ki, akkor akár már idén decemberben megjelenhet az újdonság. A termék egy képen már meg is tekinthető, ami azt mutatja, hogy nagyon hasonlít majd az alap modellre, egy kis dizájn váltás azonban történni fog majd a hátlap kialakítását illetően. Továbbá azt is megtudtuk, hogy az akkumulátor kapacitása 4260 mAh lehet, ami 260 mAh-el több, mint a Huawei P50 Pocket-nél.


Forrás