Hamarosan érkezik a Honor 50 széria

honor 50

Már egy ideje hallani lehet arról, hogy érkezik az új Honor 50-es széria, ami kiemelkedő specifikációkkal és dizájnnal fog rendelkezni. 

INLOCK

Az 50-es sorozat hivatalos megjelenése június 16-án lesz esedékes. Azt tudni lehet, hogy a sima modell Snapdragon 778G lapkát fog kapni, míg a Pro modell a Snapdragon 888-at.

Kamera

Kamerák tekintetében a Honor 50 50 MP-es főkamerát kaphat meg, míg a Pro modell egy 108 MP-es F 1.8-as rekeszértékű lencsét. Mindkét készülék mellé a főszenzoron kívül további két lencsét kaphatnak majd a felhasználók a renderképek szerint. Érkeztek már olyan szivárgások, hogy lesz egy 2x-es optikai zoomos lencse egy 13 MP-es széles látószögű lencsével karöltve, viszont ezek még a megjelenésig változhatnak, hiszen kissé régi információnak számítanak. A Honor 50 a vlogger módra fog elsősorban koncentrálni, így főként fejlett videós képességekre számíthatunk.

honor

Kijelző és töltés

A kijelző a Pro modellnél egy 6,79 colos QHD+ felbontású 120 Hz-es AMOLED kijelzőt kaphat meg.

Emellett további információ a töltéssel kapcsolatban az, hogy a készülék vezeték nélkül 66W-al, míg vezetékesen 100W-al tölthet majd. A töltőről egy kép is kiszivárgott, amit itt láthattok.

100w

Hivatalos árazásról még nincs hír, se arról, hogy mikortól lehet majd megvásárolni a készüléket.

Forrás