Hamarosan jöhet a Poco M4 Pro 5G

m3 pro

A Xiaomi a Poco sorozatban tovább bővítheti kiadott okostelefonjainak a számát a jelentések szerint. Mutatjuk, hogy eddig mit tudunk róla.

crypto50

A Poco M sorozat nagyon jó áron kínál erős hardvert és dizájnos kialakítást. Jelenleg a Poco M3 Pro 5G az utolsó tagja a sorozatnak, aminek hamarosan érkezhet az utódja, a Poco M4 Pro 5G.

Nagyrészt ez az al márka csupán Kínán kívül van jelen, mivel a legtöbb esetben egy kínai kiadásról beszélhetünk, amit más néven dobnak piacra. A szivárgások szerint az utód modellnél is ez törtéhet majd.

Amit egyelőre tudni lehet a termékről az az, hogy 5000 mAh-es kapacitással rendelkezhet, amit 33W-os gyors töltéssel lehet majd feltölteni. Az 5G támogatottság is biztosan adott lesz, valószínűleg valamilyen MediaTek Dimensity processzor segítségével. A készülék a globális piacon ezt a modell számot viseli: 21091116AG.

A Poco M3 Pro 5G, az egy Xiaomi Redmi Note 10 5G mobiltelefon átnevezve. Olyan tulajdonságokkal bír, mint az 5000 mAh-es akkumulátor 4GB RAM és 128 GB tárhely egy nyolcmagos MediaTek Dimensity 700 5G társaságában. A kijelző egy 6,5 colos IPS LCD panel.


Forrás