Hamarosan megérkezhet a Honor 60 SE okostelefon

honor-60-3

Úgy tűnik, hogy a kínai vállalat hamarosan egy új okostelefont dobhat piacra, Honor 60 SE néven. Mutatjuk, hogy mit lehet tudni eddig a termékről.

crypto50

A Honor még tavaly decemberben mutatta be a Honor 60 sorozatot mindenki csodálkozására, hiszen év elején mutatkozott csak be a Honor 50 sorozat. A termék egyelőre nem kapható a globális piacon, viszont már most érkezhet a sorozat következő tagja, a pletykák szerint. A Honor 60 SE egy Geekbench teszten tűnt fel, amiből elég sok mindent megtudhattunk.

A készülék a Geekbench 4 teszten, elég jó eredményeket ért el, hiszen az egymagos teszten 3314 pontot, míg a többmagos teszten 8287 pontot kapott. A Honor 60 SE modellszáma GIA-AN00 és a szivárogtatók szerint kaphatja meg, az előbb említett nevet.

geekbench

Az is kiderült, hogy szoftveresen Android 11-et futtathat majd a készülék, de minden bizonnyal később megkaphatja majd a legújabb verziót is.

Hardveresen az eredmények alapján kijelenthető, hogy egy nyolcmagos MediaTek Dimensity 900-as lapka fogja hajtani a készüléket 8 GB RAM társaságában. A belső tárhelyről egyelőre nem esett szó, viszont borítékolható, hogy ekkora RAM méret mellé, minimum 128GB társulhat. Az okostelefon január 31-én járt a teszten, így hamarosan bemutatkozhat és mindent megtudhatunk róla.


Forrás