Hardveresen nem lesz a legjobb a Huawei Mate 50 készülék

A kínai vállalat hamarosan hivatalosan is bemutathatja a Huawei Mate 50 sorozatot, aminek tagjairól most újabb részletek derültek ki. Mutatjuk, hogy mit tudunk erről.

A Huawei idén annak ellenére, hogy nem megy túl jól a sorsa, az okostelefon piacon több készüléket is bemutatott, szinte minden kategóriában. Ha hihetünk a pletykáknak, akkor a következő hónapban a prémium szegmens bővülhet tovább néhány új taggal. A Huawei Mate 50 és Huawei Mate 50 Pro lehet majd az új csúcsmobil a cég háza táján.

A Pro variáns a tervek szerint egy Huawei Kirin 9000S lapkát kaphat majd meg, aminek a tulajdonságai egyelőre még nem ismertek, a Huawei Mate 50 sima kiadása pedig egy LTE képes Snapdragon 888 lapkával lehet majd felszerelve, ami nem a legfrissebb, főleg, ha azt nézzük, hogy hamarosan bemutatkozhat az új Snapdragon 8Gen2 lapka is. Ugyan ez a processzor dolgozik a Huawei P50 Pro okostelefonban is a globális piacon, ami persze teszi azért a dolgát.

 

Azt is megtudhattuk, hogy a sima modell kijelzőjét a BOE szállítja majd, ami egy 6,38 colos FHD+ felbontású és 120 Hz képfrissítésű OLED panel lesz. Szoftveresen a legújabb Harmony OS 3 futhat majd a terméken, ami számos újítást tartalmaz.


Forrás