Hatalmas frissítéseket kap a Google Térkép

google

A Google bejelentette, hogy egy hatalmas frissítést fog kiadni hamarosan a Google Térkép alkalmazásra, ami megkönnyítheti az utazást. Mutatjuk a részleteket ezzel kapcsolatban.

crypto50

A Google Térkép az egyik legnépszerűbb navigációs alkalmazás a világon és talán mondhatjuk, hogy komplexitás szempontjából a legjobb.

Az alkalmazásban mindenki megtalálja a maga számára megfelelő útvonalat, mindegy, hogy gyalog, biciklivel, autóval vagy tömegközlekedéssel megy az ember.

A napokban a Google bejelentette, hogy egy frissítés keretein belül több újítást is elhoz a felhasználók számára. Egyrészt lesz egy olyan lehetőség, aminek segítségével a cél eléréséhez különböző alternatív vonalakat kínál fel az alkalmazás.

Az újítások közé tartozik még egy úgynevezett Immersive View-nak elnevezett funkció, amivel megnézhetjük milyen állapotban van a célállomás, ahova éppen tartok. Tehát például, ha elszeretnénk menni egy étterembe, megtudjuk nézni az utcafrontot, emellett akár megnézhetjük, hogy lesz-e hely a parkolóban.

A cég azt is bejelentette, hogy jön a Google Pixel Watch is, amin állítólag akkor is használhatja a Google Térképet a felhasználó, ha nincs ott a közelben az okostelefon.


Forrás