Heteken belül érkezik a Honor Magic 4 sorozat

A kínai vállalat hamarosan új okostelefonokat dobhat piacra, az MWC eseményen, ahol bemutatkozhat a Honor Magic 4 sorozat. Mutatjuk, hogy eddig mit tudunk róla.

crypto50

Az MWC népszerű tech eseménye, február végén kerül megrendezésre, ahol több gyártó is készül új okostelefon bemutatására, köztük a Honor is. Még az év végén piacra dobták a Honor 60 sorozatot, ám most a Magic széria kaphat új tagokat. Egy hivatalos plakátképen bebizonyosodott, hogy Barcelonában érkezik, a Honor Magic 4 sorozat.

Már több, mint egy éve, hogy a Honor szétvált a Huawei-től és ezt az értékesítési számok jól mutatják, hiszen a cég elindult felfelé és lassan vissza is nyerheti  régi önmagát. Tavaly több modellt is piacra dobtak, köztük a Honor 50 és Honor 60 sorozatot, idén pedig bemutatták, az első hajlítható kijelzős készüléküket.

honor

Az MWC-n pedig a Honor Magic 4 sorozattal emelhetik a tétet, hiszen minden bizonnyal a legerősebb modell, itt a csúcskategóriában indul harcba.

Utóbbi kijelentést a Honor is hivatalosan megerősítette, hiszen a sorozat tagjaiban, egy Snapdragon 8Gen1 SoC fog dolgozni. Pletykák szerint, azt is tudni lehet, hogy a hátlapon egy 50 MP-es főkamerával és egy 50 MP-es ultraszéles látószögű lencsével lesz felszerelve a készülék.

A többi specifikáció még nem ismert, viszont biztosak vagyunk benne, hogy ahogyan közeledünk a bemutatáshoz, úgy tudunk meg majd egyre több információt az újdonságokról.


Forrás