Hiány lehet az új AirPods Pro fülhallgatóból is

airpods

Az amerikai vállalat szeptemberben mutatta be az AirPods Pro 2 fülhallgatót, ami nagyon magas áron nyitott. A legújabb információk szerint ezt a terméket is nehéz lehet beszerezni majd a jövőben.

Az Apple szeptemberben bemutatta az iPhone 14 sorozatot, az új Apple Watch okosórákat és az új AirPods Pro 2 fülhallgatót, ami itthon 124.999 Ft-os áron nyitott. Már a megjelenés környékén is nehézkes volt beszerezni a készüléket, viszont úgy tűnik, hogy ez a jövőben még több időt vehet igénybe a forrás szerint.

Azt már megírtuk nektek, hogy a COVID19 korlátozások miatt az iPhone 14 Pro és iPhone 14 Pro Max készülékekre sokkal hosszabb lesz a várakozási idő, mint eddig, ugyanis a cég kínai gyára csak részlegesen működik a zéró tolerancia miatt.

Most a fülhallgatókkal is gondban lehet az Apple, ugyanis az egyik gyárban felfüggesztették az új vezeték nélküli termék gyártását.

Itt most nem a koronavírus szab gátat a vállalat elé, hanem a szivárgások szerint gyártási problémák miatt függesztették fel a Goertek gyárában a gyártást, ez pedig azt jelenti, hogy jelenleg csupán egy helyen készülnek ezek a termékek, igaz ott növelték a gyártási kapacitást, ennek ellenére lehetnek ellátási gondok.


Forrás