Hivatalos a Honor 60 sorozat bemutatási dátuma

honor

A kínai cég az utóbbi időben egyre nagyobb szerepet vállal az okostelefon piacon olyannyira, hogy a Honor 50-es széria mellett, még az idén érkezhet a Honor 60-as sorozat is.

crypto50

A tavaly év végén vált szét teljesen a Huawei cégtől a Honor, ezért minden jogot visszakapott arra, hogy használhassa az amerikai technológiákat. A cég köszöni szépen él a lehetőséggel olyannyira, hogy az előző negyedévben már a harmadik helyen állt eladások tekintetében Kínában.

A legújabb okostelefonjai a cégnek nagyrészt Snapdragon lapkákat használ, abból is a legújabbakat. Mindemellett a Google szolgáltatásokat is visszakapta. Az első GMS-el rendelkező okostelefon a Honor 50 5G volt, amit ebben a hónapban már meg is lehet majd vásárolni még Magyarországon is.

honor 60

Habár a készülék jónak ígérkezett, nagyon hasonlít a termék a Huawei Nova 9-re, csupán a GMS hiánya és a főkamera felbontása más, ezért lehetséges, hogy valami újat szeretne még az idén bemutatni a cég, hiszen a legújabb hivatalos megerősítés szerint 2022 november 22-én befogják mutatni a Honor 60 sorozatot. Mindezt a cég vezérigazgatója erősítette meg.

Az eddigi szivárgások szerint összesen három kiadásban jöhet a sorozat: Honor 60, Honor 60 Pro és Honor 60 SE néven. Specifikációkról és árazásról egyelőre még semmit nem lehet tudni, ahogy arról sem hogyan fognak kinézni a készülékek.


Forrás