Idén még több játék jöhet a Netflix-re

netflix logo

Egy jelentés szerint, idén tovább bővülhet a játékok listája a Netflix-en, ami az előfizetők számára jó kis szórakozás lehet. Mutatjuk a részleteket ezzel kapcsolatban.

crypto50

Ha valaki a Netflix szót olvassa, vagy hall róla, elsőként biztosan az jut eszébe róla, hogy filmnézés, vagy valami hasonló. A cég az egyik legnagyobb streaming szolgáltató a világon, emellett sokan nem tudják, hogy a Netflix alkalmazásban, már játékok is elérhetőek.

A cég a tavalyi évben vezette be először ezt a szolgáltatást, ahol exkluzív, sorozatokhoz kapcsolódó játékokkal játszhatnak azok, akik rendelkeznek Netflix előfizetéssel.

Itt nincs reklám, hiszen kvázi olyan, mintha filmet fogyasztanál, vagyis az árban benne van a játék is. Jelenleg összesen 17 tartalom érhető el a felületen ebben a kategóriában, de a legújabb hírek szerint a vállalat azt a célt tűzte ki maga elé, hogy 50-re emeli ezt a számot, a következő időszakban.

Több olyan esettel is találkozhatunk majd a jövőben, amikor egyszerre fejlesztenek játékot és egyszerre készítik el mellé a sorozatot. Ilyen lesz az Exploding Kittens társasjáték alapján készülő sorozat és játék is. Utóbbi már a következő hónapban megjelenhet, míg előbbi 2023-ban kerülhet fel az alkalmazásba.

Jelenleg a felületen már olyan híres sorozatok játékaival játszhatunk, mint a Stranger Things, vagy éppen a The Witcher.


Forrás