Így nyerhetsz Samsung televíziót és GoPro Hero8 kamerát a Black Friday-al

bf-cover

Egyes helyeken már kezdetét vette a Black Friday, mások még várnak vele, de a szerencsésebbek akár 65″-os Samsung televíziót vagy Go ProHero8 kamerát is nyerhetnek.

Idén is hatalmas Black Friday őrületre számíthatunk. A Telekom és a Vodafone már hónap elején elkezdte leárazni készülékeit és a Mall.hu is Black Friday maratont tart. Viszont lesznek olyanok ahol csak egy napig tart a fekete péntek. Az elmúlt évek tendenciái alapján az Extreme Digital biztosan köztük lesz. Természetesen a Black Friday ajánlataikról még nem tudunk semmit, de azok akik elsőként szeretnének róla értesülni feliratkozhatnak hírlevelükre. Ráadásul most egy több mint, 1 millió forint értékű 65 colos 8K felbontású Samsung televíziót sorsol ki a feliratkozók között az Extreme Digital.

extreme-digital-black-friday

Aki nem szeretne lemaradni a legjobb akciókról annak mindenképpen ajánlott több oldalra is ellátogatni. Érdemes az Euronics oldalát is nézegetni, mivel itt a feliratkozásért cserébe GoPro Hero8 kamerát nyerhetünk. Illetve tájékoztatásuk szerint webshopukban és üzleteikben állítólag a szokásosnál jóval nagyobb kedvezménnyel kínálják majd a termékeket.