Információk érkeztek a Samsung Galaxy A24 okostelefonról

a23

A dél-koreai vállalat az idei évben mutathatja majd be a Samsung Galaxy A24 okostelefont, amiről most több szivárgás is érkezett. Mutatjuk, hogy mit tudunk eddig.

A Samsung az idei évben a Samsung Galaxy A szériában eljutott az X4-es számozásig, ezért is érkezhet az új termék Samsung Galaxy A24 ezen a néven.

A termék pontos megjelenésének időpontjáról nincs sok információnk, de az szinte biztos, hogy az év első felében valamikor bemutatásra kerülhet. A forrás szerint valószínűleg a termék az indiai piacon fog először debütálni, de jó esély van az európai megjelenésre is.

a23

Minden bizonnyal a készülék a 100.000 Ft környéki kategóriába fog majd megérkezni, sőt, ha megnézzük a Samsung Galaxy A23 árazását, akkor ezt szinte ki is lehet jelenteni, hogy minimum ennyibe fog kerülni. Egyelőre azt tudjuk az újdonságról, hogy sokban hasonlítani fog az előd modellre.

A főkamera állítólag marad 50 MP-es, vélhetően adott lesz az optikai képstabilizáció is, valamint marad az 5 MP-es ultraszéles látószögű lencse is. Mindezek mellett az akkumulátor kapacitás is 5000 mAh-es lesz, amit vezetékesen maximum 25W-al lehet majd feltölteni. Az egyik nagy változás viszont a forrás szerint az lesz, hogy a 8 MP-es szelfi kamerát egy 13 MP-es lencsére cserélik majd.


Forrás