iOS rendszerű mobiltelefonon dolgozik a Samsung

A Samsung terveiről részletek derültek ki a jövőre nézve. Kiszivárgott néhány érdekes információ a következő készülékükkel kapcsolatban. A telefont az év vége felé tervezik bemutatni.

A Samsung már egy ideje tervezi, hogy valami nagy újdonságot hozzon a mobiltelefonpiacra. A Samsung vezeti az eladási listákat, viszont még lát potenciált a vállalat a növekedésben, ezért egy egyezséget kötöttek az Apple márkával, amit a cég dolgozói szivárogtattak ki. Az Apple partner az iOS terjesztésében, hiszen az a tervük, hogy minél több iOS rendszerű felhasználó legyen. Ezért engedélyezte a Samsung számára, hogy használja a rendszerét a telefonjain. A Samsung ezért olcsóbban szállít az Apple-nek alkatrészeket, emellett minden eladott termék után részesedés jár neki. Ez nagy üzlet lehet mindkét cégnek, hiszen a Samsung esetleg olyan vevőknek is tud készüléket kínálni, akik az Androiddal nem voltak kibékülve, az Apple pedig még nagyobb bevételre tehet majd szert. Mindenesetre ez egy nagyon jó párosítás lehet a felhasználóknak.

Pontos megjelenésről és készüléknévről még nincs hír, se árról, de akár ezen a néven is jöhet az új telefon: Samsung Galaxy I(IOS) 1. Mi kíváncsian várjuk a további híreket az új telefonról. Bár nem nagyon látunk rá esélyt, hogy ez bekövetkezhet és persze a hír sem valós. Április 1. tréfa!!!!