Itt az új olcsó Google Chromecast

Az amerikai vállalat néhány hete piacra dobta az új Google Chromecast TV okosítót, ami elég jó áron nyitott. Mutatjuk, hogy mit kell tudni a termékről.

A Google még 2018-ban mutatta be az első TV okosítóját, ami hatalmas sikernek örvend, ugyanis nem túl drága. Hasonló időben terjedtek el jobban itthon is a streaming szolgáltatások, így ez egy nagyon jó megoldás volt azoknak, akik a régi TV készüléküket nem akarták lecserélni, csupán ezért a funkcióért.

A Chromecast utódja jó pár éve váratott magára, de néhány hete végre megjelent, kedvező áron és jó specifikációkkal. Az új modell nevében benne van a Google TV HD, ami nem azt jelenti, hogy csak HD minőségben lehet használni, hiszen ez valójában Full HD. Emellett érkezett egy 4K kiadás is, így akinek az extra felbontás számít, megtudja azt vásárolni.

A különbség az előd modellhez képest leginkább az, hogy itt már megtalálható a Google TV a programok között. A HD kiadás értékesítési ára jelenleg durván 17.000 Ft, míg a 4K kiadásé 30.000 Ft. Több oldalról is meg lehet már rendelni az újdonságot, többek között az Amazon-ról és a Google webáruházáról is.


Forrás