Itt az új olcsó Honor 80 SE

A kínai vállalat a napokban bemutatta a Honor 80-as sorozatot, köztük a Honor 80 SE készüléket is, ami a sorozat legolcsóbb tagja. Mutatjuk, hogy mit kell tudni róla.

A Honor 80 sorozat több tagot is számlál, de a legolcsóbb ezek közül a Honor 80 SE lett, ami valójában leginkább csak nevében tartozik a sorozathoz, hiszen a specifikációi teljesen eltérőek.

Ez a termék is először csak Kínában lesz kapható, de itt is van esély a globális megjelenésre. A termék nyitóára, mai árfolyamon számítva durván 140.000 Ft.

Hardveresen itt egy MediaTek Dimensity 900-as lapka dolgozik a termékben, szoftveresen pedig itt is az Android 12 alapokon futó MagicOS 7-et kapják a felhasználók. A kijelző egy 6.67 colos FHD+ felbontású és 120 Hz képfrissítésű OLED panel, amin Infinity-O kivágásban helyezkedik el a 32 MP-es szelfi kamera.

Az akkumulátor kapacitása itt 4600 mAh-es, amit vezetékesen maximum 66W-al lehet tölteni, USB Type-C porton keresztül. A hátoldalon összesen három kamera szerepel, egy 64 MP-es főkamera, egy 5 MP-es széles látószögű és egy 2 MP-es makró lencse. A készülék hivatalos értékesítési időszaka december 9-én fog megkezdődni.

Forrás