Itt az új olcsó iPhone hasonmás

Az egyik kínai vállalat a napokban egy új okostelefont dobott piacra, ami nagyon hasonlít az iPhone készülékekre megjelenésben. Mutatjuk a részleteket, hogy mit kell erről tudni.

Az iPhone kétségtelenül nagy rajongótábornak örvend és sokan szeretnének ilyen okostelefont, de nem mindenki teheti meg, vagy valaki nem akarja megvenni, ugyanis nagyon magas áron kínálják őket.

Azoknak, akiknek bejön az iPhone modelleknél használt dizájn és az olcsóbb szegmensben keresgél jó választás lehet az új LeEco S1 Pro.

A készülék már előrendelhető Kínában durván 50.000 Ft-os áron, persze globális megjelenésre nem nagyon kell számítani. Ha valaki megnézi a sajtóképeket, első ránézésre azt hiheti, hogy egy új iPhone 14 Pro van a képen, hiszen a formavilág teljesen megegyezik és a hátlapi hármas kameraelrendezés is. Mindezek mellett az előlapon egy Dinamikus szigeten található meg a szelfi kamera.

Persze a specifikációk merőben eltérnek, ugyanis itt hardveresen egy Zhanrui T7510 lapka dolgozik a készülékben 8GB RAM és 128 GB belső tárhely mellett. Szoftveresen alapból a Huawei operációsrendszere fut a készüléken. A kijelző egy méretes 6,5 colos HD+ felbontású LCD panel, ami 60 Hz-es képfrissítéssel rendelkezik. Az akkumulátor kapacitása 5000 mAh-es, amit 10W-al lehet tölteni vezetékesen.


Forrás