Január 21-én jön a Vivo X60 Pro+

Kiderült mikor fog érkezni a következő Vivo csúcsmobil az X60 Pro+, amiben a Qualcomm új csúcsprocesszorát a Snapdragon 888-at találjuk majd.

A Vivo december végén leplezte le az X60 és X60 Pro készülékeket és még a két modell bemutatója során elmondták, hogy rövid időn belül egy újabb eszközzel fog bővülni a termékcsalád. Már akkor megtudtuk, hogy ez a telefon a Vivo X60 Pro+ nevet fogja kapni és valamikor 2021 elején fog debütálni. Egy a napokban megosztott promóciós kép alapján január 21-én kínai idő szerint 19 óra 30 perckor lesz a Vivo X60 Pro+ bemutatója.

Azt már tudjuk a készülékről, hogy Snapdargon 888 processzorral fog érkezni és egy korábbi szivárgás szerint Zeiss optikát találunk majd a hátoldalon lévő kamerák között.

A Vivo X60 Pro+ egyébként a hónap elején megszerezte a 3C minősítést és kiderült az is, hogy 55 wattos gyorstöltéssel tudjuk majd táplálni a benne lévő akkumulátort. Ezen kívül a Geekbench-nek köszönhetően megtudtuk, hogy 12 GB RAM és van az X60 Pro+-ban és Android 11 rendszert található rajta.