Hamarosan bemutatkozhat a Vivo X Fold S

A kínai vállalat hamarosan egy hajlítható kijelzős okostelefont is piacra dobhat Vivo X Fold S néven. Mutatjuk, hogy mit tudunk eddig az újdonságról.

A hajlítható kijelzős okostelefon piac brutálisan növekszik, így nem csoda, hogy minél több gyártó szeretne még idejében becsatlakozni valamilyen készülékkel, viszont az egyelőre még évekig garantálható lesz, hogy a Samsung itt is még meg fogja tartani a dominanciáját.

Idén már több kínai márka is bemutatott hajlítható kijelzős okostelefont és úgy tűnik, hogy most a Vivo márkán a sor, legalább is a szivárgások ezt állítják. Az év elején már bemutatták az első ilyen típusú terméküket, de most minden bizonnyal finomítottak rajta, ezért érkezhet még ebben az évben a továbbfejlesztés.

Pontos bemutatási dátumról egyelőre még nem tudunk semmit, de a forrás szerint már nem kell olyan sokat várni erre. Az viszont szinte garantálható, hogy Kínában fog első körben csak megjelenni a termék, ahogyan az lenni szokott.

A szivárogtató azt is megosztotta, hogy hardveresen egy Snapdragon 8Gen1+ SoC lapka dolgozhat a készülékben, ami valljuk be nem túl meglepő, ugyanis a legtöbb Android rendszerrel felszerelt csúcskategóriás készülék ezzel a lapkával érkezik. Ha a dizájnt vesszük figyelembe, akkor maradhat a kialakítás, amit az előd modellnél használtak, tehát olyan lehet, mint egy Samsung Galaxy Z Fold 4.


Forrás