Itt az új olcsó Vivo okostelefon

A kínai vállalat a napokban egy új okostelefont dobott piacra remek specifikációkkal és jó árazással. Mutatjuk, hogy mit tud a Vivo Y52t okostelefon és milyen áron lesz elérhető.

A Vivo nem annyira ismert Magyarországon, mert hivatalos képviselete még nincs, de a szomszédos országokban már beszerezhetőek ezek a típusú termékek.

Néhány napja a vállalat egy újabb készüléket mutatott be Vivo Y52t néven, ami leginkább a középkategóriában próbálhat szerencsét. Az alap modell durván 80.000 Ft-os áron kerül forgalomba, de lesz egy 8GB/256GB-os kiadás is, ami durván 13.000 Ft-al lesz drágább. A belső tárhely MicroSD kártyával még tovább bővíthető 1TB-ot.

Hardveresen egy MediaTek Dimensity 700-as lapka dolgozik a készülékben, szoftveresen pedig Android 12 alapokon futó OrigisOS Ocean fut rajta. A kijelző egy 6,51 colos HD+ felbontású LCD panel, amin vízcsepp kivágásban kapott helyet a 8 MP-es szelfi kamera. A hátlapon összesen két lencse található meg, egy 13 MP-es főkamera és egy 2 MP-es makró szenzor.

Az akkumulátor kapacitása 5000 mAh-es, amit maximum 10W-al lehet tölteni vezetékesen USB Type-C porton keresztül, ami nem mondható csúcstempónak. A készülék rendelkezik 3,5 mm-es Jack csatlakozóval, az oldalán pedig egy ujjlenyomatolvasót is megtalálhatunk.


Forrás